Mijn Mening Van Hyves (Oude Blog op Hyves)

Op een zondag gaf ik me over. Overgaf aan deze duivelse site… Over Gaf om ni alleeen t krabbellen maar ook om een blog te sgrijven. Niet omdat ik altijd d8 YESS een blog. Meer omdat de verveling overheerst en ik dan altijd grijp naaar -Niet de drugs, niet de drank- De Hyves. Wat wel het leuke is is dat ik niet de enige ben.. Ik ken mensen (ga geen namen noemen want dan is t internet pesten en is t zielig en moet hij weg en dan sgrijf ik dit stuk voor nix) Die nog erger zijn dan mij. ik kom er teminste 4 dagen Vanaf Blijven. wel 4 hele dagen WOW. Het leuke is dan dat mensen je gaan missen en in Real Life (lees:MSN) je eropaaan spreken.Quilfort Krabbel me eens. Niet dat ik er wat tegen heb allleeen irriteert het me een beetje KOM LANGS OFZO. En tog Tog Krabbel ik ook als ik me verveel me 436 “vrienden” in plaats van langs gaan.
Krabbellen!?!
Wat is dat eigelijk voor woord. Ik krabbel je ff, Krabbel jij mij , We krabbellen etc zijn gwn woorden/zinnen die door de alledaags jongeren (Leees : Verveelde jonge volwassen waarvan ik ook een deel uitmaak) zijn ge-accepteerd. Laatst zijn een volwassen die ni aan hyves deed (Boven de 40 duz ook al komt die richting van mensies ook op gang op hyves): Krabbellen, Klinkt best sexiueel getint. En als je erover nadenkt eigelijk heeft hij best wel een beetje gelijk. Kinderen van 10 Krabbellen elkaar duz ???Juist waar gaan we heen.

Ik ben Hyves nu wel een beetje aan t afzeiken maar eigelijk heb ik zo iets van: HET IS GENIAAL Wrom verdienen mensen hier ni veel geld meee. Hoe kan zo zijn dat zo een makkelijk concept ni door mij bed8 is. ik verveelde me altijd in de les duz kon makkelijk iets bedenken. En jah maybe ben ik verslaafd. Want ik sgrijf tog deze Blog. Een Blog die egt maar door 3-_- mensen wordt gelezen ofzo(Lees: de 3 mensen die ook de uberlange krabbels tussen mij en een ster (jah ik ga geen namen noemen……) leesden(of lazen??))
En dan heb je ook Hyve Gwn groepjes waarvan je lid kan zijn Ik heb er 2 gemaakt(Shame on me)(maar wordt er tog ff lid van)… Ik wou er eigelijk maar van 1 lid zijn en dat was Friends(de ongelovelijk leuke serie met ongelovelijk goeie cast en waarvan ik de groene box nu naast me heb staan met daarop de 6 acteurs met als eerst de vrouwelijk acteur waarvan ik gwn hou en als je me kent dan weet je welke Vrouw t is want ze is zo mooy en ik dwaal af) maar nu ben ik er al van stuk meer lid en heb ik nog 49 uitnodigingen open staan. Met andere woorden, Op de 1 of andere manier manipuleert t je zo erg dat je er geen keuze om heb om t leuk t vinden want je vindt t leuk. Duz vooor hyvesverslaafden, Jullie zijn fucked up
Hyves gebruikers, jullie worden focked up en ni hyves gebruikers, Ziet er ni best voor jullie uit als jullie nu al op hyves me blog lezen.

Zo dit was hem en zijn jullie mensen nu tevree ???

Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s