Mila Kunis is Zwanger, Dus Ja, Dan maar een blog

Vandaag ging ik keurig aan het werk, zoals altijd whitepapers aan het versturen toen ik het slechte nieuws ontving. De dag was al kut, Ik was te laat en ik had een ketting maar gelukkig was daar het internet. Vaak zorgt het WWW voor plezier en genot en is Upcoming een van de beste manieren om de tijd te doden. Echter was vandaag een zwarte dag tussen onze relatie. Het bericht kwam: Mila Kunis is Zwanger

Mila Kunis
Ik begrijp wel dat JT een classy man is, en ik begrijp wel dat zij ook eens wat ouder wordt. Qua uiterlijk is Mila Kunis de droom, en een zwangerschap werkt niet mee.

Ik kon wel huilen, Ik kon wel schreeuwen, ik kan wel dansen maar dat deed ik niet. In plaats daarvan greep ik naar mijn eigen JT en besloten wij zelf om een kind te maken. Het is een tweeling, Geboren met dezelfde ouders.en beiden opgevoed door een ander karakter. Wat ik cryptisch probeer te vertellen: Ik ga de wereld voortaan lastig vallen met mijn shenanigans door middel van deze blog.

Wat kan je verwachten, Sex, drugs, rock n roll – Check | Gezeik – Check | Letters – Check | en al het andere wat Quilfort bezig houdt op een dag.
Wat houdt dit in voor jullie? Helemaal niks behalve entertaiment, een kijkje in mijn wereld en het genot van een filmpje op zijn tijd. Deze is voor jullie: Church

Advertisements

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s